Zoeken op deze website

Diensten

Online Boekhouden

Ontdek het gemak van online boekhouden, u kunt snel aan de slag en efficiënt werken. Te koppelen aan ieder bestaande bedrijfsapplicatie en is overal toegankelijk en veiligheid is optimaal gewaarborgd. Lees meer »
 

Lonen

De regelgeving rond de verloning aan uw werknemers op het gebied van fiscale- en sociale heffingen is complex. Wij fungeren als schakel in dit traject en toetsen CAO en andere wetten; De rechten en plichten van werkgever en werknemer in balans brengen. Lees meer »
 

Jaarrekening

De jaarrekening is een financiëel eindverslag van je onderneming dat je elk jaar opstelt, en geeft een duidelijk overzicht van de financiële gang van zaken. Wat betekenen nu al die cijfers voor uw onderneming? Financiële verantwoording afleggen aan Belastingdienst en externe financiers. Lees meer »
 

Fiscale dienstverlening

Belastingregels zijn continue aan verandering onderhevig; wij vertalen de fiscale wetgeving naar gedegen advies voor uw persoonlijke- en zakelijke situatie. Dat doen we onder meer bij het verzorgen van de periodieke aangiften en het controleren van de belastingaanslagen. Lees meer »
 
Nieuws
06
Jun
Fiscaal Actueel uitgave 2 - 2018
Bij deze willen wij de tweede uitgave van de nieuwsbrief van 2018 onder uw aandacht brengen! Heeft... Lees meer »
06
Jun
Dga krijgt geen overgangsregeling vennootschapsbelasting
Er komt geen overgangsregeling voor het tarief in box 2. Dit heeft staatssecretaris Snel bekend ge... Lees meer »
Alle nieuwsberichten »