Zoeken op deze website

Diensten

Online Boekhouden

Ontdek het gemak van online boekhouden, u kunt snel aan de slag en efficiënt werken. Te koppelen aan ieder bestaande bedrijfsapplicatie en is overal toegankelijk en veiligheid is optimaal gewaarborgd. Lees meer »
 

Lonen

De regelgeving rond de verloning aan uw werknemers op het gebied van fiscale- en sociale heffingen is complex. Wij fungeren als schakel in dit traject en toetsen CAO en andere wetten; De rechten en plichten van werkgever en werknemer in balans brengen. Lees meer »
 

Jaarrekening

De jaarrekening is een financiëel eindverslag van je onderneming dat je elk jaar opstelt, en geeft een duidelijk overzicht van de financiële gang van zaken. Wat betekenen nu al die cijfers voor uw onderneming? Financiële verantwoording afleggen aan Belastingdienst en externe financiers. Lees meer »
 

Fiscale dienstverlening

Belastingregels zijn continue aan verandering onderhevig; wij vertalen de fiscale wetgeving naar gedegen advies voor uw persoonlijke- en zakelijke situatie. Dat doen we onder meer bij het verzorgen van de periodieke aangiften en het controleren van de belastingaanslagen. Lees meer »
 
Nieuws
04
Jan
Belangrijkste belastingwijzigingen per 1 januari 2018
De medewerkers van Van de Hoed en de Rand wensen u een voorspoedig 2018 toe. Geluk en gezondheid,... Lees meer »
21
Nov
Eindejaarstips 2017
Wij bieden u fiscale handvatten en mogelijkheden om nog in 2017 (fiscale) voordelen te bereiken. U... Lees meer »
Alle nieuwsberichten »