Actueel nieuws

Belangrijkste belastingwijzigingen per 1 januari 2018

De medewerkers van Van de Hoed en de Rand wensen u een voorspoedig 2018 toe. Geluk en gezondheid, voor u en allen die u dierbaar zijn, en veel fiscaal voordeel, in de zaak én in privé, dat wensen wij u toe! ... Lees meer »

Eindejaarstips 2017

Wij bieden u fiscale handvatten en mogelijkheden om nog in 2017 (fiscale) voordelen te bereiken. U kunt deze publicatie uitprinten, maar nog eenvoudiger is het gebruik van de digitale versie. Via de inhoudsopgave kunt u namelijk rechtstreeks doorklikken naar het onderwerp waar uw interesse naar uitgaat. Hiermede kunt u adequaat reageren op de wijzigingen in de fiscale wetgeving die Den Haag per 1 januari 2018 wil doorvoeren. ... Lees meer »

Het belastingstelsel gaat op de schop

‘Vertrouwen in de toekomst’, dat is het motto van het kabinet Rutte III. Bijna zeven maanden na de verkiezingen is er eindelijk een regeerakkoord, vol met plannen voor de komende vier jaar. De grootste hervorming van de nieuwe coalitie betreft de herziening van ons belastingstelsel. Werken wordt lonender, de belasting op arbeid gaat omlaag en op consumptie omhoog, het verschil tussen vast en flexibel werken wordt verkleind, de aftrek van hypotheekrente wordt versneld afgebouwd, vervuiling wordt harder aangepakt en het fiscaal vestigingsklimaat voor bui... Lees meer »

Fiscaal Actueel uitgave 3 - 2017

Bij deze willen wij de derde uitgave van de nieuwsbrief van 2017 onder uw aandacht brengen! Heeft u vragen naar aanleiding van een van de artikelen dan kunt u via het contactformulier uw vragen stellen. Wij wensen u veel leesplezier en fiscaal voordeel. ... Lees meer »