Actueel nieuws

Fiscaal Actueel uitgave 2 - 2018

Bij deze willen wij de tweede uitgave van de nieuwsbrief van 2018 onder uw aandacht brengen! Heeft u vragen naar aanleiding van een van de artikelen dan kunt u via het contactformulier uw vragen stellen. Wij wensen u veel leesplezier en fiscaal voordeel. ... Lees meer »

Dga krijgt geen overgangsregeling vennootschapsbelasting

Er komt geen overgangsregeling voor het tarief in box 2. Dit heeft staatssecretaris Snel bekend gemaakt. Dga's betalen daardoor vanaf 2020 fors meer belasting over opgepotte winst. Tariefsverlaging De tarieven in de vennootschapsbelasting gaan de komende jaren omlaag. De tarieven in box 2 gaan daarom omhoog, om zodoende te bereiken dat de belastingdruk voor ondernemers met en zonder bv niet teveel uiteen gaat lopen. Tarief vennootschapsbelasting Het tarief in de vennootschapsbelasting (Vpb) bedraagt thans 20% tot een winst van€200.000. Over het me... Lees meer »

Belangrijkste belastingwijzigingen per 1 januari 2018

De medewerkers van Van de Hoed en de Rand wensen u een voorspoedig 2018 toe. Geluk en gezondheid, voor u en allen die u dierbaar zijn, en veel fiscaal voordeel, in de zaak én in privé, dat wensen wij u toe! ... Lees meer »

Eindejaarstips 2017

Wij bieden u fiscale handvatten en mogelijkheden om nog in 2017 (fiscale) voordelen te bereiken. U kunt deze publicatie uitprinten, maar nog eenvoudiger is het gebruik van de digitale versie. Via de inhoudsopgave kunt u namelijk rechtstreeks doorklikken naar het onderwerp waar uw interesse naar uitgaat. Hiermede kunt u adequaat reageren op de wijzigingen in de fiscale wetgeving die Den Haag per 1 januari 2018 wil doorvoeren. ... Lees meer »