Actueel nieuws

Het belastingstelsel gaat op de schop

‘Vertrouwen in de toekomst’, dat is het motto van het kabinet Rutte III. Bijna zeven maanden na de verkiezingen is er eindelijk een regeerakkoord, vol met plannen voor de komende vier jaar. De grootste hervorming van de nieuwe coalitie betreft de herziening van ons belastingstelsel. Werken wordt lonender, de belasting op arbeid gaat omlaag en op consumptie omhoog, het verschil tussen vast en flexibel werken wordt verkleind, de aftrek van hypotheekrente wordt versneld afgebouwd, vervuiling wordt harder aangepakt en het fiscaal vestigingsklimaat voor bui... Lees meer »

Fiscaal Actueel uitgave 3 - 2017

Bij deze willen wij de derde uitgave van de nieuwsbrief van 2017 onder uw aandacht brengen! Heeft u vragen naar aanleiding van een van de artikelen dan kunt u via het contactformulier uw vragen stellen. Wij wensen u veel leesplezier en fiscaal voordeel. ... Lees meer »

Fiscaal Actueel uitgave 1 - 2017

Bij deze willen wij de eerste uitgave van de nieuwsbrief van 2017 onder uw aandacht brengen! Wij gaan u ook in het nieuwe jaar informeren over de laatste ontwikkelingen op fiscaal terrein. Heeft u vragen naar aanleiding van een van de artikelen dan kunt u via het contactformulier uw vragen stellen. Wij wensen u veel leesplezier en fiscaal voordeel. ... Lees meer »

Belangrijkste wijzigingen belastingen 2017

De medewerkers van Van de Hoed en de Rand wensen u een voorspoedig 2017 toe. Ons kantoor wil u ook in 2017 weer informeren over de laatste ontwikkelingen op fiscaal terrein. ... Lees meer »