Actueel nieuws

Fiscaal Actueel uitgave 1 - 2017

Bij deze willen wij de eerste uitgave van de nieuwsbrief van 2017 onder uw aandacht brengen! Wij gaan u ook in het nieuwe jaar informeren over de laatste ontwikkelingen op fiscaal terrein. Heeft u vragen naar aanleiding van een van de artikelen dan kunt u via het contactformulier uw vragen stellen. Wij wensen u veel leesplezier en fiscaal voordeel. ... Lees meer »

Belangrijkste wijzigingen belastingen 2017

De medewerkers van Van de Hoed en de Rand wensen u een voorspoedig 2017 toe. Ons kantoor wil u ook in 2017 weer informeren over de laatste ontwikkelingen op fiscaal terrein. ... Lees meer »

Fiscaal Actueel uitgave 4 - 2016

De laatste versie voor dit jaar van onze nieuwsbrief vol met eindejaartips te uwer informatie. Wij willen u met het jaareinde in zicht graag attenderen op de vele mogelijkheden om nog dit jaar de belastingdruk in de zaak en in privé te verminderen. En op de mogelijkheden om het nieuwe jaar fiscaal goed voorbereid in te gaan. ... Lees meer »

Fiscaal Actueel uitgave 3 – 2016

Bij deze willen wij u de derde uitgave van de nieuwsbrief van 2016 onder de aandacht brengen. Veel onderwerpen die mogelijk op u van toepassing kunnen zijn! Wij wensen u veel fiscaal leesplezier. ... Lees meer »