Actueel nieuws

Fiscaal Actueel uitgave 4 - 2016

De laatste versie voor dit jaar van onze nieuwsbrief vol met eindejaartips te uwer informatie. Wij willen u met het jaareinde in zicht graag attenderen op de vele mogelijkheden om nog dit jaar de belastingdruk in de zaak en in privé te verminderen. En op de mogelijkheden om het nieuwe jaar fiscaal goed voorbereid in te gaan. ... Lees meer »

Fiscaal Actueel uitgave 3 – 2016

Bij deze willen wij u de derde uitgave van de nieuwsbrief van 2016 onder de aandacht brengen. Veel onderwerpen die mogelijk op u van toepassing kunnen zijn! Wij wensen u veel fiscaal leesplezier. ... Lees meer »

Fiscaal Actueel uitgave 1 - 2016

Bij deze willen wij de eerste uitgave van de nieuwsbrief van 2016 onder uw aandacht brengen! Wij gaan u ook in het nieuwe jaar informeren over de laatste ontwikkelingen op fiscaal terrein. Heeft u vragen naar aanleiding van een van de artikelen dan kunt u via het contactformulier uw vragen stellen. Wij wensen u veel leesplezier en fiscaal voordeel. ... Lees meer »

Eindejaartips 2015

De aangekondigde brede belastingherziening gaat nu niet door. Maar toch is dit dossier nog niet van de politieke tafel. Het pensioen in eigen beheer zal ingrijpend worden gewijzigd. Er zijn ingrijpende wijzigingen aangekondigd in het fiscale eenheidsregime. En waar gaat de discussie omtrent de belastingheffing in box 3 toe leiden? Gaan we toch naar een belastingheffing over het werkelijk behaalde rendement? Belangrijke ontwikkelingen die wij uiteraard voor u op de voet volgen. Maar ook 2016 dient zich langzaam weer aan. De vraag is of er nog zaken zijn die u in... Lees meer »