Actueel nieuws

Autobrief II: de autobelastingen in 2017-2020

Staatssecretaris Wiebes schetst in de Autobrief II hoe hij de autobelastingen vanaf 2017 wil gaan vereenvoudigen. De fiscale stimulans voor auto’s verschuift, van hybride, emissiearme auto’s naar volledige elektrische emissieloze auto’s. De staatsecretaris vindt die verschuiving noodzakelijk, om meer winst voor het milieu te behalen: "hybrides rijden maar weinig op elektriciteit. Het zijn eigenlijk gewoon benzineauto's, en vaak ook niet eens zulke kleine." Met de nieuwe voorstellen gaan sommige autorijders er op vooruit en vele... Lees meer »

Fiscaal actueel uitgave 2 - 2015

Bij deze willen wij de tweede uitgave van de nieuwsbrief van 2015 onder uw aandacht brengen! Wij blijven u informeren over de laatste ontwikkelingen op fiscaal terrein. Heeft u vragen naar aanleiding van een van de artikelen dan kunt u via het contactformulier uw vragen stellen. Wij wensen u veel leesplezier en fiscaal voordeel. ... Lees meer »

Beƫindiging tijdelijke btw verlaging

De tijdelijke btw-verlaging voor de bouw- en hoveniersbranche van 21% naar 6% eindigt op 1 juli 2015. Welke regels gelden voor vertraging, vooruitbetaling, facturen en de btw-aangifte? ... Lees meer »

Fiscaal actueel uitgave 1 - 2015

Bij deze willen wij de eerste uitgave van de nieuwsbrief van 2015 onder uw aandacht brengen! Wij gaan u ook in het nieuwe jaar informeren over de laatste ontwikkelingen op fiscaal terrein. Heeft u vragen naar aanleiding van een van de artikelen dan kunt u via het contactformulier uw vragen stellen. Wij wensen u veel leesplezier en fiscaal voordeel. ... Lees meer »