Actueel nieuws

Beƫindiging tijdelijke btw verlaging

De tijdelijke btw-verlaging voor de bouw- en hoveniersbranche van 21% naar 6% eindigt op 1 juli 2015. Welke regels gelden voor vertraging, vooruitbetaling, facturen en de btw-aangifte? ... Lees meer »

Fiscaal actueel uitgave 1 - 2015

Bij deze willen wij de eerste uitgave van de nieuwsbrief van 2015 onder uw aandacht brengen! Wij gaan u ook in het nieuwe jaar informeren over de laatste ontwikkelingen op fiscaal terrein. Heeft u vragen naar aanleiding van een van de artikelen dan kunt u via het contactformulier uw vragen stellen. Wij wensen u veel leesplezier en fiscaal voordeel. ... Lees meer »

Fiscaal actueel uitgave 4 - 2014

Bij deze willen wij de vierde editie van de nieuwsbrief van 2014 onder uw aandacht brengen! Allerlei fiscale zaken die van belang kunnen zijn in uw onderneming of in privé. Heeft u vragen naar aanleiding van een van de artikelen dan kunt u via het contactformulier uw vragen stellen. Wij wensen u veel leesplezier en fiscaal voordeel. ... Lees meer »

Eindejaarstips 2014.

Wij willen u met het jaareinde in zicht graag attenderen op de vele mogelijkheden om nog dit jaar de belastingdruk in de zaak en in privé te verminderen. Wij wensen u veel leesplezier en fiscaal voordeel met deze eindejaarstips. Indien u informatie wilt, of een advies op maat, kunt u uiteraard contact opnemen met een van de adviseurs van ons kantoor ... Lees meer »