Actueel nieuws

Fiscaal actueel uitgave 4 - 2014

Bij deze willen wij de vierde editie van de nieuwsbrief van 2014 onder uw aandacht brengen! Allerlei fiscale zaken die van belang kunnen zijn in uw onderneming of in privé. Heeft u vragen naar aanleiding van een van de artikelen dan kunt u via het contactformulier uw vragen stellen. Wij wensen u veel leesplezier en fiscaal voordeel. ... Lees meer »

Eindejaarstips 2014.

Wij willen u met het jaareinde in zicht graag attenderen op de vele mogelijkheden om nog dit jaar de belastingdruk in de zaak en in privé te verminderen. Wij wensen u veel leesplezier en fiscaal voordeel met deze eindejaarstips. Indien u informatie wilt, of een advies op maat, kunt u uiteraard contact opnemen met een van de adviseurs van ons kantoor ... Lees meer »

Belastingplan 2015

Gisteren was het Prinsjesdag en is het Belastingplan 2015 bekend gemaakt. Wij hebben voor u de voorgestelde maatregelen samengevat in deze special. ... Lees meer »

Fiscaal actueel uitgave 3 - 2014

Bij deze willen wij de derde editie van de nieuwsbrief van 2014 onder uw aandacht brengen! Allerlei fiscale zaken die van belang kunnen zijn in uw onderneming of in privé. Heeft u vragen naar aanleiding van een van de artikelen dan kunt u via het contactformulier uw vragen stellen. Wij wensen u veel leesplezier en fiscaal voordeel! ... Lees meer »