Actueel nieuws

Belastingplan 2015

Gisteren was het Prinsjesdag en is het Belastingplan 2015 bekend gemaakt. Wij hebben voor u de voorgestelde maatregelen samengevat in deze special. ... Lees meer »

Fiscaal actueel uitgave 3 - 2014

Bij deze willen wij de derde editie van de nieuwsbrief van 2014 onder uw aandacht brengen! Allerlei fiscale zaken die van belang kunnen zijn in uw onderneming of in privé. Heeft u vragen naar aanleiding van een van de artikelen dan kunt u via het contactformulier uw vragen stellen. Wij wensen u veel leesplezier en fiscaal voordeel! ... Lees meer »

Fiscaal actueel uitgave 2 - 2014

Bij deze willen wij de tweede editie van de nieuwsbrief van 2014 onder uw aandacht brengen! Allerlei fiscale zaken die van belang kunnen zijn in uw onderneming. Heeft u vragen naar aanleiding van een van de artikelen dan kunt u via het contactformulier uw vragen stellen. Wij wensen u veel leesplezier. ... Lees meer »

Aandachtspunten BTW-aangifte

In de btw is altijd wel wat gaande, meestal wijzigingen ingegeven door Europese jurisprudentie en ontwikkelingen. Een overzicht van enkele (komende) belangrijke wijzigingen en overwegingen. ... Lees meer »