Zoeken op deze website

Over ons

Historie

Het kantoor is op 1 januari 1987 gestart aan de Noordenweg in Voorthuizen. Door de voortdurende groei en toename van het aantal werknemers is in april 2000 uitgeweken naar een nieuw pand aan het Nijverheidsplein in Barneveld. In juni 2007 is de kantoorpraktijk verkocht. Vanuit het assurantiekantoor Jan met de Pet namen de fiscale activiteiten toe en werd er in 2009 een doorstart gemaakt aan de Sprielderweg te Putten.

Het Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is een actieve en praktijkgerichte beroepsvereniging die de belangen behartigt van circa 7500 aangesloten leden. Dit gebeurt onder meer door intensief overleg met onder andere het Ministerie van Financiën, de Belastingdienst en de andere beroepsorganisaties en door de leden informatie en daadwerkelijke hulp bij uw praktijkuitoefening te bieden. Adviseurs die lid zijn van het RB beschikken over actuele vakinhoudelijk kennis op het gebied van belastingadvies. Zij houden voortdurend hun kennis op peil door het lezen van vakliteratuur en het volgen van permanente educatie. U bent dus verzekerd van een up-to-date advies. Daarnaast zijn de leden gebonden aan beroepsregels en onderworpen aan tuchtrechtspraak.

Waarom een RB adviseur?

  1. Voldoet aan hoge kwaliteits- en certificeringseisen
  2. Op de hoogte van de laatste fiscale ontwikkelingen
  3. Aangesloten bij de grootste fiscale beroepsvereniging in Nederland

Van de Hoed en de Rand is uw partner in fiscale kennis.

Kenmerken van een RB adviseur

Hij is energiek, zit lekker in zijn vel en is stressbestendig en vrolijk. Kan tegen een stootje en houdt vol bij problemen. Is innovatief en klantvriendelijk. Is trots op zijn werk en is in balans.

Hoeveel meer adviseur wilt u hebben?

Visie en Missie

Een eerlijke omgang met elkaar zijn de fundamentele principes voor ons bestaansrecht, en zorgen voor continuïteit op lange termijn. We zijn een klankbord, een financiële coach die pro-actief meedenkt. We werken oplossingsgericht en zorgen voor samenhang en een open dialoog. Integriteit, geloofwaardig en consistentie zijn onze kerncompetenties. Hierdoor vormen we een meerwaarde voor uw onderneming.

Nieuws
21
Jan
Nieuwsbrief uitgave 2018 – 4
Bij deze willen wij de vierde uitgave van de nieuwsbrief van 2018 onder uw aandacht brengen! Heeft... Lees meer »
06
Jun
Fiscaal Actueel uitgave 2 - 2018
Bij deze willen wij de tweede uitgave van de nieuwsbrief van 2018 onder uw aandacht brengen! Heeft... Lees meer »
Alle nieuwsberichten »